Antique Oriental Rugs

 

 

Search our Rug Galleries

American Hooked
Caucasian
Chinese
East Turkestan
Kilim
Persian
India Rug
bullet.gif (555 bytes) Turkish
bullet.gif (555 bytes) Turkoman
bullet.gif (440 bytes) European
bullet.gif (555 bytes) Suzanni
bullet.gif (555 bytes) Thangka
bullet.gif (555 bytes) Newsletter

DSCF0818.jpg (145001 bytes)

Om Robert Mosby

 

Mit navn er Robert Mosby og min kone Holly og jeg bor i Sarasota, Florida. Jeg har været i tæppebranchen siden 1970 dvs. i alt i 42 år. Mine antikke orientalske tæpper har været udstillet på kunstmuseer og vist i publikationer som Hali Magazine, Fortune Magazine og To the Trade Magazine.

Jeg handler udelukkende med håndlavede og håndknyttede ægte orientalske tæpper. Jeg rejser over hele verden for selv at udvælge mine tæpper. Jeg har et godt ry i branchen og de fleste tæppehandlere kender mit navn.  Du vil finde tæpper på min hjemmeside, som er ligeså gode eller bedre, i både design, alder og kvalitet, som i en hvilken som helst tæppesamling, forretning eller auktionshus. Når jeg sætter navn og alder på et tæppe, kan du stole på det.  Mit speciale er antikke kaukasiske tæpper, tyrkiske, persiske, kinesiske, tibetanske, mongolske, turkmenske og tæpper fra Baluchistan. Et af mine særlige specialer er kinesiske art deco tæpper.

Du kan trygt handle med mig og også se det på tilbagemeldinger fra mine kunder på eBay, hvor jeg har solgt antikke tæpper i mere end 10 år.  Jeg har en rating på A+ ifølge Better Business Bureau for USA og Canada. Jeg er en udvalgt forhandler på prominente websites om ægte tæpper som jozan.net og rugrabbit.com. Her kan du også finde eksempler på de tæpper, som jeg sælger.  

Jeg sælger og sender rutinemæssigt tæpper til kunder over hele verden. Mange af mine kunder har opdaget, at Amerika er et godt sted at købe ægte antikke tæpper. De er billigere i USA end i Europa og andre steder. Måske værdsætter amerikanerne ikke på samme måde disse antikviteter. Mine priser er også rimelige, fordi jeg primært sælger via internettet og ikke har udgifter til en dyr butik på et fint handelsstrøg.

Betaling: Vi accepterer alle former for betaling som kredit kort, bankoverførsel eller Paypal. Vi sender varerne straks, når indbetalingen er bekræftet, normalt i løbet af 3 dage.

Forsendelse: Vi gør det let for dig og kan levere varen til dig, som du ønsker det. F.eks. med Fed Ex, UPS, US Mail eller DHL. For køb over 2.000$ anbefaler vi Fed Ex eller UPS, da US Mail ikke vil forsikre større beløb. For forsendelser over 150 pounds dvs. 68 kg anbefaler vi DHL.   Vi kender landenes toldregler og sørger for alt papirarbejdet i forbindelse med forsendelse og fortoldning. Kunden afholder alle udgifter i forbindelse med levering.

Returret: Du kan, uden forklaring, returnere er tæppe. Nyd tæppet på gulvet i dit hjem i en uge og hvis du ikke er 100% tilfreds, kan du returnere det. Udgifterne ved at returnere tæppet, må du selv afholde.

Hvis du har spørgsmål kan jeg kontaktes på Skype eller email. Du kan også, efter aftale, besøge vores tæppegalleri i Sarasota, Florida.

Vi ser frem til at høre fra dig og håber at kunne hjælpe dig med, at anskaffe et ægte antikt tæppe.

(Oversættelse til dansk er foretaget af Ivan Soenderholm, @jozan magazine)

 

 

 

 

 

 

Please Visit Our Websites!

 

Fine New Rugs Our Listings on Ebay Antique Baluch Rugs

logo.gif (3034 bytes)

My items on eBay

Hit Counter