Antique Oriental Rugs

 

Search our Rug Galleries

American Hooked
Caucasian
Chinese
East Turkestan
Kilim
Persian
India Rug
bullet.gif (555 bytes) Turkish
bullet.gif (555 bytes) Turkoman
bullet.gif (440 bytes) European
bullet.gif (555 bytes) Suzanni
bullet.gif (555 bytes) Thangka
bullet.gif (555 bytes) Newsletter

DSCF0818.jpg (145001 bytes)

 

Buna ziua, numele meu este Robert Mosby. Împreună cu soția mea, Holly, locuim în Sarasota,
Florida, Statele Unite ale Americii. Lucrez în domeniul covoarelor orientale din 1970.  În cei 42 de ani de activitate, covoarele mele au fost expuse în muzee de artă
și în paginile unor publicații, cum ar fi "Hali Magazine", "Magazine Fortune", și "To the Trade Magazine".

 Mă ocup strict de covoare făcute manual, de cele de tip oriental, antice. Călătoresc peste tot în lume, pentru a alege covoare orientale, pe care apoi le vând. Mi-am stabilit o reputație bună. Majoritatea dealerilor din întreaga lume mă cunosc pe nume. Veţi vedea covoare pe site-ul meu, care sunt "la fel de bune" sau "mai bune" ca design, vârstă și calitate decât ​​orice covoare din galerii de colecţie, magazin sau licitație din lume. Dacă am pus un nume sau o vârstă pe un covor puteţi fi sigur că va coincide cu realitatea. Mă specializez în covoare de epocă caucaziene, covoare turcești, covoare persane, covoare chinezeşti, covoare Art Deco din China, carpete tibetane Ningxia, covoare mongole, carpete Turkomen, carpete din India și covoare din Baluchistan, precum și covoare și tapiserii europene antice.

 Pentru a putea achiziţiona cu încredere, vă ofer mai jos link-urile cu feedback-ul meu de la alţi clienţi de pe eBay unde vând de peste 10 ani și, de asemenea, de la Better Business Bureau din Statele Unite și Canada, unde am fost evaluat cu A +. Eu sunt un dealer prezentat pe site-urile de internet specializate în covoare orientale jozan.net  și rugrabbit.com,  unde puteţi vizita toate covoarele mele enumerate.

 De obicei, transport covoarele de peste mări. Mulți dintre clienții mei din întreaga lume
au descoperit că America este un loc bun pentru a-şi cumpăra covoarele lor orientale.
Covoarele antice sunt pur
și simplu mai puțin costisitoare în SUA decât sunt în ​​Europa și în alte locuri. Poate că americanii nu au aceeași apreciere pentru aceste antichități.

Preţurile mele sunt, de asemenea, mult mai rezonabile pentru că eu reprezint
în primul rând o companie de internet cu cheltuieli mai mici decât dealerii din loca
țiile mari de vânzare cu amănuntul.

 PLATA: Acceptăm toate formele de plată, inclusiv carduri de credit majore, transfer bancar sau Paypal. Expedierea se va face de îndată ce s-a clarificat plata, de obicei, în 3 zile.

 TRANSPORT: Acesta este un proces simplu pentru dvs. Suntem pregătiţi să efectuăm livrări în orice manieră preferați: de exemplu Fed Ex, UPS, Poşta US sau DHL. Propunem pentru expedieri evaluate la peste 2000.00 dolari să utilizaţi fie Fed Ex, fie UPS, deoarece poşta SUA nu va asigura marfa peste această valoare. Pentru expedieri de peste 150 de lire sterline vă sugerăm DHL.

Sunt familiarizat cu reglementările vamale și vă voi completa toate documente necesare implicate în transportul maritim și vamal.

Clientul va suporta cheltuielile de expediere.

 POLITICA DE RETURNARE: Nu avem nici o intrebare pusă în politica de returnare. Bucurați-vă de covor pe podea dvs. pentru o săptămână și dacă nu sunteţi mulțumit 100%, puteți returna covorul. Orice covor achiziționat de pe site-ul nostru poate fi văzut spre acceptare. Costul pentru returnarea covorului va fi suportat de dvs.

 Sunt disponibil prin intermediul SYPE sau e-mail pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră. Galeria noatră cu covoare orientale este deschisă pentru programare în Sarasota, Florida.

 Așteptăm cu nerăbdare răspunsul dvs. și sperăm că vom putea asista la achiziția unui covor antic.

 

 

 

 

 

Please Visit Our Websites!

 

Fine New Rugs Our Listings on Ebay Antique Baluch Rugs

logo.gif (3034 bytes)

My items on eBay

Hit Counter