Üdvözlöm a honlapomon, a nevem Robert Mosby. Feleségemmel, Holly-val a floridai Sarasotában élünk. A hetvenes évek óta foglalkozom keleti szőnyegekkel. Negyvenkét éves pályafutásom alatt szőnyeg kollekcióm több múzeumban szerepelt és többször megjelent a Hali cimű folyóiratban illetve a Fortune és a To the Trade magazinban.
Kizárólag kézi készítésű antik keleti szőnyegekkel foglalkozom. A világot járva választom ki kollekcióm darabjait. A legtöbb kereskedő a világ minden pontján név szerint ismer. A honlapomon megjelenő szőnyegek mind tervezésben, mind minőségben sokszor meghaladják a világ aukciós házaiban megjelenő darabokat. Elsősorban antik kaukázusi, török, perzsa, kínai, kínai art deco, ningxia, tibeti, mongol, türkmén, indiai illetve antik európai szőnyegekkel, kárpitokkal foglalkozom.
Vevőim bizalma nagyon fontos számomra, így csatolok egy Ebay visszajelző lapot, ahol immáron 10 éve kereskedek, továbbá egy Better Business Bureau of the USA and Canada linket, ahol "KIVÁLÓ" minősítést kaptam, mint kereskedő. Jelen vagyok többek közt a jozan.net -en és a rugrabbit.com- on, amely weboldalak elsősorban keleti szőnyegekkel foglalkoznak.
Vevőimnek rendszeresen adok fel küldeményt Európába. Sok európai fedezte fel, hogy amerikában sokkal olcsóbbak a keleti szőnyegek mint Európában.
Ennek oka talán az, hogy az merikaiak nem értékelik annyira ezeket a régiségeket. Az én áraim szintén alacsonyak, lévén, hogy interneten keresztül kereskedek, nincsenek tehát irodai és egyéb kiadásaim.
 

FIZETÉSI MÓD: elfogadok minden ismert és elfogadott hitelkartyát, átutalást illetve Paypal-on való fizetést. Amint megérkezik az összeg, en postázom a megvásárolt szőnyeget.

 

KÜLDÉS: bármilyen módon tudom postázni a csomagot (FedEx , UPS, US Mail or DHL) Kétezer dollár feletti vásárlásnál ajánlom a Fed Ex-et vagy a UPS-t, mivel US Mail nem biztosítja az efölötti összegű csomagokat. A postaköltség a vevőt terheli.

 

VISSZTÉRÍTÉS: Vásárlástól számított 1 héten belül bármilyen szőnyeget visszaveszek, kérdés nélkül. A visszaküldési postaköltség a vevőt terheli.

Elérhető vagyok SKYPE-on, illetve email-en keresztül is.
A Keleti Szőnyegek Galériám, amely Sarasotában található, előzetes bejelentkezés után megtekinthető.
Remélem felkeltettem érdeklődését, és bizalommal fordul hozzám bármilyen kérdéssel.
Robert Mosby